Om oss

Reumatikerföreningen Falkenberg finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 220 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Styrelsens målsättning är att arbeta för medlemmarnas bästa i form av olika aktiviteter så som studiecirklar, varmbassängträning, resor m.m. Om du vill läsa styrelseprotokoll från våra sammanträden är du välkommen till förenings lokal på Södergatan 19.

Kontakta ordförande

Rolf Bengtsson Tel. 070-6916543

E-post.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!